Munamuffin kartuliga

3 väikest kartulit
100 grammi sutisuvorsti (juustuga) või peekonit
6 muna
Pisut ketšupit
Õli

Pese kartulid ja riivi suurelt koos koorega. Kuumuta samal ajal pann tubli sortsu õliga. Prae riivitud kartul poolpehmeks ja lisa sool. Lõika sutisuvorst poolesentimeetristeks kuubikuteks. Suitsuvorsti eelnevalt kuumutama ei pea, küll tuleb peekon lasta krõbedaks. Siis otsi välja oma muffinipann ja võimalusel ka kuus paberist muffinivormi. Pane vormi põhja kartul, suru see ültlasemaks, selle peale külva ühtlase kihina vorst või peekon. Maitse elavdamiseks on kaval lisada nüüd igasse vormi törts ketšupit. Kõige peale löö igasse korvi üks muna. Natuke soola ei tee ka paha. Kogu krempel läheb umbes 160kraadisesse ahju kuni muna on peaaegu hüübinud. Minul võttis see viimati 15 minutit. Kõrvale on tark pakkuda pisut salatimaterjali, ka muffini enda võib maitserohelisega kaunistada.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar