Tuunikalapasta


0,5 pk teokarbipastat
3 tk sibulat
1 p tuunikala õlis
1 p purustatud tomatit
1 tl sidrunipipart
soola
õli

Pane pasta jaoks vesi keema, siis koori ja haki sibulad mitte väga väikeseks. Prae sibul õlis klaasjaks. Võid lisada hästi pisut suhkrut. Arvatavasti on pastavesi selleks ajaks keema läinud - lisa sorts õli ja kaks teelusikat soola, lisa pasta ja sega. Samal ajal saad sibulatele lisada tuunikala, paraja koguse sidrunipipart ja soola. Sega hästi ja jäta hauduma kuni tomatipurki avad. Lisaga tomat ja basiilik ja sega taas. Keeda pasta vastavalt paki juhistele al denteks ja nõruta. Lisa kastmele ja sega jälle. Lase panni alt tuli ära ja jäta paariks minutiks jahtuma-maitsestuma. Maitseb eriti hästi riivitud parmajuustuga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar