1 pakk poepiparkooke (soovitavalt südamekesed)
1 purk pohlamoosi
1 mandariin
1 tahvel tumedat küpsetussokolaadi
1 törts kohvikoort
Lihtne värk. Laod südamed ringi, terav ots sissepoole. saad ilusa lille. Katad selle keskmiselt hapuka pohlamoosiga ja lisad järgmise ringi piparkooke, millele läheb järgmine kiht moosi jne. Meie tegime vist nelja kihiga, aga võib proovida ka kuuega. Viimased on mõistagi piparkoogid. Siis mandariinisektorid kenasti peale ja sulatatud šokolaadiga üle valada nii, et oleks ääred kah kenasti kaetud. Mõistlik on jälgida, et kusagile šokolaadi liiga paksult ei jääks. Kooretörts on kah selleks, et šokolaadi konsistentsi pisut leevendada ja tagada mitte liiga kõva kate. No ja siis ööseks külma. 3-4 tunnist peaks piisama.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar