450 g pakk külmutatud koorimata krevette
2 suurt küünt küüslauku
1-2 tšillikauna vastavalt kauna teravusele
Lahkuse järgi valget kuiva veini
Oliiviõli
Tagavaraks väike sidrun
Krevetid on soovitav enne sulatada, et sulavesi eralduks ja ei jääks pannile tüliks. Siis pann võimalikult kuumaks, peale oliivi õli ja krevetid. Paari minuti pärast kohe enne esimest keeramist lisa juurde hakitud küüslauk ja tšilli, et need ära ei kõrbeks. Veel paari minuti pärast lisa valge vein (no pool klaasi ikka raatsid panna, onju) ja keeda see välja. Lõpptulemust võid vajadusel maitsestada soola ja sidruniga. Soojana tulebki toit inimestele ette anda. Juurde soovitame head ciabattat majoneesiga ja loomulikult valget veini.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar