Seenerisotto sõstardega


250 g šampinjone
1 kruus risottoriisi
2 kruusi seenepuljongit
3 küünt küüslauku
1 sibul
1 sidrun
200 gr kohvikoort
Näputäis rosmariini
Peotäis punaseid sõstraid
Oliiviõli
Musta pipart

Aja algatuseks õli poti põhjas kuumaks, lisa rosmariin ja riis - sega ning kuumuta paar minutit. Nüüd lisa hakitud sibul-küüslauk (ära neid pruuniks lase) ja üsna pea puljong. Sega ja lase 15 minutit podiseda. Kui vedelik hakkab otsa lõppema, sortsuta sekka koort. Veel viie minuti pärast peaks riis olema al dente. Maitsesta lisasoola ja sidrunimahlaga ning sega sisse värskelt korjatud sõstrad. Valma! Jahe valge vein peaks hästi sobima juurde.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar